Demonstraties Bloemschikken

Samen met collega Marien van Doorn van De Noest uit Lochem geef ik demonstraties bloemschikken en decoreren met natuurlijke materialen.
Al een groot aantal jaren geven wij bloemschik demonstraties op diverse beurzen, fairs tuindagen enz. Op deze beurzen, waarvoor wij worden uitgenodigd door de betreffende organisaties, zoals het tijdschrift Landleven en Hans Verhoef, herkennen de bezoekers ons aan onze manier van werken: ambachtelijk, puur natuur en de materialen die bij het seizoen passen. Dat is en blijft onze stijl.

Zo bezochten wij onder andere de Landgoedfair op Marienwaerdt, Tuinidee Den Bosch, Spirit of Winter bij Paleis Het Loo, de Castle Fair in Vorden, de 50plus beurs Hoekelum, Lentiade in Vuren, Puur Doorn, en Tuinidee Zwolle .Contact.nl:

Bloemen Groot Jebbink, Outdoor Design, Etos en De Elzentuin

Ruurlose ondernemers presenteren zich op Spirit of Winter

Gepubliceerd: 24-11-2014 15:38

Angelique Welbergen, Klaas Wierda, Gerda Kamperman en Marco Groot Jebbink (v.l.n.r.) deden goede zaken op de buitenfair Spirit of Winter bij Paleis Het Loo in Apeldoorn.

Ruurlo - Maar liefst vier Ruurlose ondernemers, waarvan een oud- Ruurlose, waren vorige week van 19 tot en met 23 november bij Paleis Het Loo in Apeldoorn vertegenwoordigd op de zevende editie van Spirit of Winter. De buitenfair werd bezocht door enkele tienduizenden bezoekers uit zowel binnen- als buitenland.

Marco Groot Jebbink van Bloemen Groot Jebbink, Angelique Welbergen van Etos Ruurlo, Klaas Wierda van Wierda Outdoor Design en oud – Ruurlose Gerda Kamperman van Atelier De Elzentuin uit Vorden deden op Spirit of Winter goede zaken. Gerda Kamperman is al een aantal jaren van de partij op de buitenfair. Marco Groot Jebbink en Klaas Wierda haakten vorig voor het eerst aan en Angelique Welbergen was dit jaar voor het eerst van de partij.
Marco Groot Jebbink had met zijn medewerksters een groot assortiment aan kerst- en winterartikelen en woonaccessoires uitgestald in de sfeervol ingerichte beurstenten. Ook Klaas Wierda was met een groot assortiment van zijn Outdoor Design meubels- en woonaccessoires van de partij in een van de tenten die langs beide zijden van de oprijlaan naar Paleis Het Loo waren geplaatst.

Gerda Kamperman – ten Arve van Bloembinderij De Elzentuin presenteerde een uitgebreid bloemwerk. De oud-Ruurlose runt sinds 1998 atelier De Elzentuin die gevestigd is in de voormalige smederij aan de Ruurloseweg in de Vordense buurtschap Medler. Angelique Welbergen presenteerde tijdens Spirit of Winter in samenwerking met Scrub & Rub body scrub en body butter producten. Scrub & Rub heeft luxe ambachtelijke met de hand gemaakte wellness producten uit Engeland verkrijgbaar in verschillende heerlijke wellness geuren. De producten bestaan uit de beste en meest natuurlijke ingrediënten zoals bijvoorbeeld pure dode zeezout, pure granaatsuiker, natuurlijke cacaoboter en essentiële oliën van de hoogste kwaliteit.

Er waren meer dan 150 deelnemers aanwezig met de meest uiteenlopende artikelen op de Spirit of Winter. “Producten die men niet overal ziet. Lekker, mooi, eerlijk en puur, dat is het. Van brocante, curiosa, antiek, inrichting, lifestyle tot en met lekker eten. Alles was er te zien en te proeven”, aldus Marco Groot Jebbink. Een bezoek aan Spirit of Winter was te combineren met een gratis bezoek aan Paleis Het Loo waarvan gretig gebruik werd gemaakt. Ook talloze Ruurloërs en Barchemers bezochten de buitenfair.

http://www.contact.nl


Impressies

klik op de foto' s om ze groter te maken


http://www.spiritofwinter.nl